Drömmen kanske verkligen bara var en dröm.

Tjabba tjena hallå min älskade läsare.. Blandade känslor kommer i från mig nu för tiden men vad gör det?? Jag blir starkare för varje dag som går och ska det fortsätta såhär så kommer ni få se en TJEJ som kommer gå långt.


Fick ett jobb erbjudande idag, i staden där killen jag tycker om bor.. Men bara för att jag skriver så betyder inte det att jag flyttar dit eller tar det jobbet för att han bor där. Utan jag har länge velat komma bort från denna håla, börja om mitt liv och låta min dotter växa upp på ett annat ställe än Kumla.  Och jag behöver ett jobb så varför inte ta första bästa?? Nu letar jag lägenhet för fullt och velar fram & tillbaka på om jag ska ta detta jobb eller inte.. Men det lutar åt det iaf..  Jag har länge drömt om ett familjeliv, jag har vuxit i från allt som har med festa, supa, knulla &  åka hiss att göra.. Jag har länge velat ha en normal man i mitt liv.. Någon som förtjänar min kärlek och förtjänar att få komma min dotter nära inpå livet.. Jag har enligt mig själv hittat honom.Han är underbar, snäll, fin & omtänksam. Han har allt jag söker hos en man..

Jag ger allt jag kan, allt som står i min makt att ge mannen i mitt hjärta. Jag säger exakt vad jag tycker & tänker och det är ett tecken på att jag inte är rädd för sanningen.. Jag är en ärlig person..

Nu är det bara att hålla tummarna på att känslorna är besvarade från topp till tå..

Mig håller man hårt eller släpper helt :D Bra ordspråk det där ;)

Hur som helst, finns det mycket jag måste tänka på nu innan jag säger upp min lägenhet och om jag ska göra det.

Det som står på listan i mitt liv är: Jobb,körkort, ny ort, ny lägenhet, ge min dotter det bästa och se till att alla i familjen mår bra..

Kommentarer
Postat av: Isabel

Jennie, jag tycker du ska ta den chansen nu, du är såå värd det efter allt som har hänt i ditt liv osv. Hoppas att allt är bra med dej :) Kram Bella

2010-09-27 @ 02:10:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
http://rumpnissarnas.webblogg.se/