Ut på promenad strax!

Hejsan alla goa & glada :)
Jag vet att jag inte uppdaterar min blogg så bra men det ska väl bli ändring på det..
Har haft min syster här inatt, mysigt värre.. Skönt att inte behöva vara ensam.
Jag & lillan var hos min älskling Ozzy i nästan en hel vecka.. Åkte förra måndagen & kom hem i lördags..
Saknar honom så det gör ont..  :(
Btw , så i lördags när jag kom hem var det bara att dra till bolaget & handla goda saker till kvällen.. För att för min del vart det utgång i lördags och det var ju inte går om man säger så.. Jag hade en mycket trevlig kväll, tråkigt bara att inte min raring kunde vara med mig & ha kul...
Nu sitter jag & funderar på min nästa resa till honom.. Önskar jag kunde få sova i hans famn varje dag ju, men nu funkar det ju inte riktigt så med tanke på att vi inte ens bor i samma stad..
Ozzy, jag tycker om dig! <3
Nee nu ska jag inte skriva mer för nu ska jag ut och promenera med min älskade dotter & min älskade lillasyster..
Puss puss

Vi är i Karlskoga! <3

Jag & lillan sitter nu hemma hos älskling i karlskoga.. Vi kom i måndags och är fortfarande kvar! Ozzy är på jobbet & jag ska ta tag i gårdagens disk & sen göra mig i ordning för att sen åka till USÖ med lillan. Hon ska nämligen till ögondoktorn idag! Efter vi har varit där ska vi åka tillbaka hit..

Jag är lycklig,  jag är förälskad i min Ozzy.. Men när man har blivit sårad förut så går man runt och är orolig hela tiden för att det ska bli så igen.. Jag är rädd för att blir sårad igen.. Speciellt när jag är så lycklig.. Jag är rädd för att hamna i sorg igen.. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det inte ska bli så.. Men man vet ju aldrig.. jag får höra flera gåänger om dagen om hur mycket han tycker om mig osv, men samtidigt ät jag rädd för att han en dag ska säga att han inte känner något längre.. Vad gör jag då?? :( Nu är allt nytt & det hör väl till att vara lite orolig. Konstigt vore det väl annars? Eller??

Hur som helt får jag ta vara på den underbara fina tid jag får tillsammans med han  & lillan nu.. Och försöka att inte oroa mig för mycket..


Ozzy, tack för att du finns i vårat liv älskling!! Jag tycker om dig sååååå mycket! <3<3

Özenc Keskin! <3

Underbara, vackra, superfina älskade du.. Jag saknar dig så otroligt mycket!! Jag har haft en underbar helg tillsammans med dig, och för varje gång jag träffar dig så känns allt bättre & bättre.. <3
Du gör mig till världens lyckligaste tjej! Tack för allt och tack för en fin & underbar helg tillsammans med dig!

RSS 2.0
http://rumpnissarnas.webblogg.se/