Städa, och massa inlägg idag kanske.

God morgon kära läsare.. Blir att STÄDA idag. Får kanske besök i morgon så då är det bäst att det ser bra i hemmet. Haha. Nu är det ju visserligen inte bestämt att h*n ska komma men lika bra att göra sig förbredd =)  Vore iaf trevligt med tanke på att vi snackat om det sen vi pratade första gången typ. Jaja hur som helt, måste bli bättre med att skriva inlägg nu också. =) Detta funkar ju inte..


Sen kan jag passa på att skriva nu också att jag känner mig förvirrad, du ger mig dubbla budskap..

Angående inlägget om "bråket" om min DOTTER!

Tar inte bort inlägget jag skrev utan skriver här att det var ett MISSFÖRSTÅND mellan min syster & hennes " låtsas mamma" Så jag kanske gick lite hårt till där men min ILSKA just då var inte att leka med.Vem som helst blir nog förbannad när man får höra en sån sak. Och nu är det som det är, men allt är löst och det är vi glada för =)
Och vad har vi lärt oss av detta?  Jo att missförstånd kan verkligen göra människor osams.Inte sant?
Ber om ursäkt till alla inblandade <3

Ibland vill jag verkligen slå dig på käften!

HAHAHAHAHAHA nu hörde IDIOT faaan av sig igen.. JAG blir gaaaaalen. Kan han bara lämna mig i fred?! VA VA VA?? :O Desperat jävla svin! HÖR INTE AV DIG TILL MIG!! SER DU DETTA SÅ HOPPAS JAG DU FATTAR ATT DU BEHÖVER BARA HÖRA AV DIG OM DU VILL FRÅGA NÅGOT OM DIN DOTTER.SKIT I MIG!



FAAAAAAAAAAAAAAAN IDIOT JÄVEL.

Min helg!

Yes, nu kommer här ett långt blogginlägg..Känner att det är på tiden. Jag måste ju skriva om hur min helg var =)
I Fredags var min kära kusin Therese här. Och vi hade sjuuukt trevligt.. Jag får alltid skratta som faan när jag är med henne. Hahahaha, skrattar bara jag tänker på det liksom. :D  Vi lagade Taco´s och snackade massa skit. Efter maten fick vi för oss att ta en sköön kvälls promenix med lillan så det gjorde vi =)  När vi kom tillbaka så satte vi på en film som vi glodde på i ca 50 min. Det gick inte att hålla, vi gick ut på ballen och satt & snacka i stället.  Jag satt iofs och kedje rökte medans vi satt där, dålig vana I know. Vid 01.00 åkte hon hem och jag var åter igen, ensam vuxen =) Lillan låg ju och sov så hade ju inget sällskap förutom dom på msn, facebook & Badoo :D
Satt och snackade med snubben som jag skrev om i gårdagens inlägg. I telefonen alltså. Haha=) Nice nice så det var ju trevligt sällskap på det sättet.. Gick väl & la mig runt 03.30 :/ Fyy skäääms på mig...



I lördags
hände det inte särskilt mycket i vårat liv. Eller jo, hade en hel del besök. Först på förmiddagen kom min gamla granne och 2 kompisar till han. Dom hade köpt med sig cider & öl till mig.. As schysst ju, bara att ställa in i kylen ju =) Sen några timmar senare så kom min mamma med familj och efter det kom farmor :D
Natten tillbringades framför datorn med nån kall  och trevligt sällskap på datorn =) Ah just det, Tina kom även förbi och tog en cigg med mig också. Vart lite snack med henne också :D


Söndagen. POWERWALK


Och idag, läkare, irritation mm.. :D


Goda maten från i fredags ;)




Nyss hemkommen!

FYFAN vad jag är svettig. Herregud, jag tog en riktig powerwalk och nu är jag lika blöt som en SJÖ... Bara att hoppa in i duschen, men jag tänkte skriva ett inlägg först :D  Idag kanske jag får besök,men vet inte till 100%. Känns lite si & sådär vaa`? Hahaha. Nerrå, kan ju vara trevligt men då måste jag dammsuga och massa liksom. HAHAH.. Det jag iofs sig ändå.. Aja det är lätt att hitta på usäkter så kanske jag ska välkomna snubben? Kan ju inte förlora något på det iaf så. Aja det återstår att se. Skriver sen om hur det blev. För nu måste jag duscha innan jag döööör.
Puss puss

Sämst update, i know!

Im sorry, i´m really sorry.. Men idag har jag absolut inte haft lust eller ork. Trött som ett arsel och sur & tvär.Och vad blir det av ett sådant blogginlägg?Jo bara skiit :D Så jag återkommer i morgon med bilder från gårdagen ;)
Puss puss

Tacomys med kusin vitamin i kväll!

Mmm säger jag bara, jag har vart så JÄVLA sugen på Taco´s as länge nu. Och i kväll blir det äntligen av =) Min kära kusin Therese kommer hit i kväll och då jävla blir det matlagning, skitsnack och snacks mys =) Bilder kommer upp senare i kväll :)
Puss & Kram till er och hoppas ni får en underbar kväll! <3

Tävling!

Jag är med och tävlar om valfri produkt hos Living and Room, på Muppsan´s blogg.
Var med och tävla du också!


Glor på TV

Tjena =) Just nu sitter jag och glor på våra bästa år.. Undertbart! :D  Sami ska gifta sig för 10e gången typ :D
I dag kommer min kära Kusin hit. Det ska bli sjukt trevligt =) Vi ska käka tacos och snacka massa skit. Och självklart ska hon få gosa med lillan också. =)
Återkommer sen sötisar!
Puss

Tack för alla söta kommentarer!

KÄRA LÄSARE!
Vill tacka alla er som kommenterat mina 2 sista inlägg. Väldigt snällt och vackert! Sådana saker som ni skriver får mig att känna värme. Och dessutom inser jag att hela världen är inte full av skit. Ni finns och stärker min vardag! TACK<3

BVC sen cykla vidare.

Ny duschad, fortfarande jävligt irriterad på kärringen från igår.

Ursh, sådana människor får mig att vilja kräkas. Hur kan man få beté sig sådär när man är över 40?  Nog för att jag vet att hon ofta & gärna snackar skit om folk, men ett liten barn??Snälla, vart fan går gränsen?  Kan någon tala om detta för mig?



Aja, hur som helst så ska jag & min VACKRA,FINA,SÖTA dotter snart till Bvc för att mäta & väga.Efter det fortsätter vi nog och cyklar vidare till pappa/morfar =) Kan ju vara trevligt. Och blir det hett ute finns det ju en pool till lillan där också. Det blir nog Kanon! :D


Ska se om jag kan blogga in ett inlägg hem i från pappa, annars skriver jag senare idag =)



Hur lågt kan man sjunka? :O

Är så JÄVLA förbannad rent ut sagt! Fick höra av min syster idag att hennes " låtsas mamma " suttit framför datorn och sagt såhär.
- Asså Jonna hur ser hon ut?
-Vadå?
-Ja i pannan ( ögonbrynen)?
-men VADÅ ?
-Jaa det är ju synd om ungen..

HELT jävla seriöst, hur kan en människa som är över 40 år sitta och snacka om min prinsessa som är 10 ½ månad på det viset? Och dessutom till min syster? Hon sitter och klagar / gnäller på att hennes dotter blir mobbad, ändå beter hon sig sådär själv? Hur jävla skadad och omogen får man bli!? I mina ögon är du en GRIS nu! Du är inte ens värd mitt slem i ditt nylle! Fy fan vad du är patetisk!



Chanelle är absolut INGET FULT BARN!!!! Hon är vacker och söööt..




Antar att du bara är JÄVLIGT avundsjuk satkärring!

Underbar dag!

Gick upp strax innan kl 09.00. Började morgonen med att ge lilla Chanelle sin välling sen tog jag tag & dammsugade lägenheten, diskade disken från igår och sen satte jag mig framför tvn och glodde på ???? Jo självklart VÅRA BÄSTA ÅR. :D  Sen vid 11 kom min mamma och hennes man Stefan förbi här på ett besök.=) Alltid trevligt.  Efter att dom hade dragit så tog jag & lillan cykeln ner till Karin för att hälsa på. Där satt vi ute på hennes tomt och drack kaffe och snackade lite.   Nu är jag hemma och väntar på att min mat ska bli klar.. I dag blir det LASAGNE..
Återkommer efter maten ;)
Puss & Kram

Möra äppelsnittar!

Som sagt, jag håller ju på & bakar massa till Chanelles 1-årsdag =) Idag vart det Möra äppelsnittar.Gjorde även dom igår men eftersom det var första gången jag gjorde dom så ville jag göra dom idag igen.=) Idag prövade jag även att göra 2 längder med äpple & Kanel vilket också vart super gott =) Så nu har jag 2 olika sorters smaker på dom =)


Vill du ha recept så är det bara att fråga så ger jag dig det!




När degen är klar ska den stå i kylen ca 2 timmar!




The light one is with just apple and the dark one is with apple & cinnamon.





Min prinsessa! <3

Skrattade sönder mig när hon satt & lekte förut, hon satt såhär i kanske 20 min =) Hahahah ni får ursäkta mitt häxskratt i videon =)

Chanelle <3


Åskan har gått förbi!

Jajemen, 5 timmar tog det bara men annars är det helt okey =) Hahah, lamporna blinkade i hela lägenheten för fan =)Men jag var inte så rädd som jag brukar vilket är jävligt skönt. Jag måste ta itu med min rädsla så jag inte smittar av den på Chanelle sen. Jag tog lite bilder men fick aldrig någon blixt på bild. Haha Men jag lägger ut det jag tagit iaf!




Äntligen åska!

Äntligen kommer det lite åska. Så länge den är på avstånd rör det mig inte i ryggen. Är as rädd för åskan egentligen men som sagt, är den på avstånd är jag inte särskilt rädd. Värre är det om den är precis ovanför. Då jävlar i havet är jag skrajj... Men men, batteriet på min lappis är inte att leka med, sååå jävla sääämst så den kommer dö snart med tanke på att jag dragit ur alla kontakter..
Ska försöka få nån bra bild på ovädret också, lovar inte men vi får se.
Hörs sen.
Puss & Kram
//

Chanelle mitt HJÄRTA!



Chanelle, min dotter, min hjälte & mitt ALLT! Den finaste gåvan man kan få har jag fått. Och det här med att man kan älska någon så att det gör ont stämmer garanterat. För jag ÄLSKAR Chanelle så det gör ont.
Den 22 Augusti 09 förändrade mitt liv totalt. Det var den bästa dagen i hela mitt liv =) Fick genomgå en JÄDRA smärta innan min prinsessa tittade ut men all den smärta var ingenting i jämförelse med den vackra flicka jag har idag. 15.08 var tidpunkten då hon fick ta sitt förta andetag utanför magen. :) Som sagt, dagen glömmer jag ALDRIG!









Morsning korsning! ;)

Sitter här med mitt kära morgon kaffe och inväntar serien som jag bara MÅSTE kolla på varje morgon. Spelar ingen roll att den är seg, måste ses anyway! =)
Gissa vilken serie??
Hahah inte så svårt att gissa för jag menar ju självklart VÅRA BÄSTA ÅR!
Ingen ordentlig morgon utan att det. Punkt slut ;)





Nattens Skratt! :D

En kvinna kommer hem i sin äldre volvo.
Ut ur huset kommer hennes nuvarande man och säger: Men herre gud, varför är det blod på motorohuven? Jag körde på min ex man på vägen hem, sa kvinnan lungt. Men varför är det en massa kvistar och blad då? Lätt upprörd svarar kvinnan: Den jäveln sprang in i skogen ..



Natti natti
// 


Presentkort!

Bli medlem och samla poäng, du kan själv välja vad du vill byta ut mot dina poäng till.. Du kan till och med samla poäng och få en GRATIS IPHONE. Hur coolt är inte det?? Så passa på vettja ;)
---> GRATIS FASHION

Gratis presentkort på Facebook!

Ja dom flesta är ju redan medlemmar på Facebook, men om du inte är det så öppna dig ett konto. Nu kan du får gratis presentkort även där. =) Coolt vaa? Här kommer du till applikationen!
Gratis Presentkort..


Du får själv välja vart i från du vill ha presentkortet, finns hur många ställen som helst du kan välja mellan. Bland annat, H&M, din sko & Nelly.com.


Tjatjotje ;)

Plus i kassan!

Om ni skrollar ner här på min bloggsida så kommer ni till ett inlägg som handlar om PLUS I KASSAN!
Eller Tryck på länken under denna text och registrera dig redan idag och få 20 kr direkt in i skattkistan! Utbetalning sker när du kommit upp till 200 vilket du gör väldigt fort. Lycka till nu! Kram kram
plusikassan.se

Dagen MAT!

Kassler i Chilitäcke med Ris!

Smakade as gott så nu har ni fått ett mat tips idag ;)

Lillan plaskar! =)

Jajemen, lovade er bilder från min prinsessas bad premiär igår. Hon älskade det !
Så här  kommer bilderna =) <3

Min pappas sambo Carina var så snäll och åkte och köpte en pool till lilla Chanelle igår =)
Och eftersom dom bor i villa & har en bra tomt så blev det ju kanoon =)

Tack ännu än gång Carina.







Min blogg är fixat igen!

Ett stort TACK till min vän FRIDA som hjälpt mig få i ordnig på allt igen! <3 Massa kramar till dig gumman!
Tycker ni kan klicka på länken och läsa hennes fantastiska blogg också =)




Hur som helst, farmor var nyss här och drack kaffe med mig, nu ska jag snart klä på mig för att gå ut en stund med lillan. Det kan behövas fast det är så fucking VARMT.
Men båda 2 behöver luft..




Ska skriva ett brev till Glenn idag också, har varit väldigt dålig med det, men eftersom jag vet att han mår dåligt själv vill jag inte lägga över mitt dåliga mående på honom. Nu mår jag mycket bättre så då måste han ju få ett litet brev i från mig!!

Saknar honom <3


Lägger in bilder sen  från när lillan premiär badade igår :D
Puss & Kram

Fortfarande knasig blogg.

Bloggen är fortfarande knasig. Måste få den fixad innan jag lägger upp bilder och annat från idag.
Jag ber om ursäkt för detta, men återkommer så snart jag kan...
Puss & Kram
//

Something is wrong :/

Återkommer med inlägg senare under dagen., något har hänt med min älskade blogg efter att lagt in länkar! Jag är ju inte så jäkla duktig på sånt :) Men nu ska jag få hjälp så vi hörs sen =)

Dagens SKRATT!

Lite små fjantiga och små roliga historier.

1
Det var en gång en man som kom in på ett hotell och väntade på att få checka in. 
Precis när det var hans tur att checka in så kom det en kvinna, Mannen råkade då stöta till kvinnans bröst med armbågen och sa " om ditt hjärta är lika mjukt som ditt bröst så förlåter du mig" då sa kvinnan " om din kuk är lika hård som din armbåge så finns jag på rum 823.




2

En cowboy och hans häst satt och spelade poker. Plötsligt började hästen äta på korten. 
Cowboyen frågade: Varför äter du på korten? 
- Det är ju klöver, sa hästen.



3

Det var en man som hette Bo som varje dag cyklade över en bro, varje gång han cyklade över bron ropade han "hej jag heter Bo, jag cyklar över en bro!" En dag mötte han en kvinna på bron. Dom blev kära och bestämde sej för att träffas och ha sex under bron lite senare när ingen kunde se dom. När dom träffades underbron sa kvinnan "jag har mens så du får köra in den där bak." Och det gjorde han. När han stod där och juckade ropade han " Hej jag heter Bo, jag har sex under en bro!" Då ropade kvinnan "Hej jag heter Kjell, jag är utklädd i kväll!"

Jag & lillan har gjort det igen =)

Jajemen, vi hade tråkigt så då fick jag för mig att vi skulle baka såhär framåt kvällen igen =)
Chanelle fyller ju ändå år nästa månad så då kan jag ju frysa in allt som bakas.. Efter att man smakat själv såklart =)
Idag vart det att baka rulltårta.  Första gången jag gjorde det faktiskt och den vart KANON =) Vi gjorde med äppelmos i mellan =)

Städa kanske?

Chanelle sover så jag kanske ska passa på & ta hand om disken & städa lite? Det vore väl nått?
Världens huvudvärk har jag men det är inte så konstigt med tanke på att det är såååå jävla äckligt väder. Jag hoppas nog fan det blir åska idag så vi får lite frisk luft att andas in..:D
Hörs senare

Min farmor!

Detta inlägg är till min kära FARMOR. Jag lovar er att hon är världens bästa. Hon har alltid funnit här för mig, hon har nästan varit som en extra mamma för mig.  Vet inte hur många gånger hon räddat mina dåliga dagar. Senast idag gjorde hon det!  Min farmor är värd mer än guld för mig! Jag älskar henne så fruktansvärt mycket. Ibland kan jag sitta och få tårar i ögonen när jag tänker på att hon faktiskt är gammal och kanske inte har så många år kvar :/ Jag vill inte förlora min farmor :( Aldrig vill jag förlora henne.  Hon ligger mig och Chanelle väldigt varmt om hjärtat och kommer alltid att göra det.



ÄLSKADE LILLA FARMOR! Du är SÅÅÅÅ ÄLSKAD AV OSS! <3<3

Ännu en histioria

FÖRSTA KYSSEN!
Lille Pär som går i andra klass, kommer hem från skolan en dag och säger till sin Mamma
" Mamma, Mamma, idag har jag kysst en flicka för första gången",
HmHmHm Hur var det då? frågar Mamman.
"Så där" säger lille Pär.
Vadå så där? vad sa flickan då, Frågar Mamman?
"Det hörde jag inte" sa Pär "för hon höll för mina öron med sina lår".


Jag & lillan tog en rejäl sovmorgon idag btw =)
SKÖÖNT som tusan..
Nu ska jag se om det finns några snygga kläder att beställa =)
Hörs senare.
Puss & Kram
//

SNABBA CASH!

Bli medlem och jag garanterar dig SNABBA CASH!
Noo bullshit here..
Vart medlem igår och är idag uppe i 185 kr, alltså bara 15 kr kvar till utbetalning.
plusikassan.se

Ett skämt såhär mitt i natten :D

Det var en gång en rödhårig och en gråhårig som satt på en bänk i parken. Då sa den gråhåriga:
- Hur känns det att ha ett brinnande huvud?
- Det borde ju du veta, du har ju bara aska kvar!


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :D

Snygga bilar, folk & trevligt sällskap!

Tjena tjena, en väldigt sen uppdatering men bättre sent än aldrig =)
Jag & lillan har myst sen vi kom hem efter en trevlig dag ute på torget med Frida och hennes söner =)
Massa fiiiina bilar och bra musik bjöds det på.
Och inte bara det, vi fick se folk!! Kors i taket, KUMLA SOM ANNARS ÄR SÅ DÖTT :D
Hahha
Ne men en väldigt trevlig dag har jag haft och jag lovade er bilder så nu har jag hållt ett löfte ;)

Har ni haft en bra dag?

Puss & Kram
//

Chanelle & Jag!

Sådär ja, nu har precis min kära farmor gått hem. Hon kom förbi här på en fika en snabbis =) Alltid lika trevligt.
Synd bara att det är den enda i våran släkt som Chanelle känner igen. Hon träffar varken sin mormor eller morfar särskilt ofta.  :/  Och där kan jag säga att det absolut inte är mitt fel.


Mamma / Chanelle´s mormor bor visserligen i Örebro så det är inte lika lätt att träffas på grund av det. Men Pappa / Chanelle´s morfar bor ändå här i Kumla. Och där tycker ändå jag att jag lägger ner mest tid på att dom ska få träffas. Han har ju bara varit här i vårat hem max 3 gånger sen Chanelle föddes för 10½ månad sen. Det är rätt ynkligt. Men män är män eller vad säger ni? Dom har ju inte samma känslor som oss kvinnor och ser inte på saker som vi gör.  HUr som helst tycker jag detta är tråkigt för Chanelle´s skull.


Nu ska iaf lillan snart få mat sen ska vi gå ut en sväng.. Det är ju lite hippon här i kumla idag så vi drar oss väl mot torget=)
Uppdaterar senare och så ska jag försöka ta lite kort när vi är ute också. .



Dagens SKÄMT! :D

Missade slänga in DAGEN SKÄMT i går så det får bi 2 skämt idag istället =)
:D:D:D:D:D:D:D
Skämt 1
Det var en vacker tjej som många killar tyckte om, så sa tjejen den som har två kukar får knulla mig.
Sen så sydde en man två gjylfar och sa jag har två kukar. Så drog han fram den genom gjylfen och började, sen så sa tjejen nu ska du knulla mig med den andra kuken, så stoppade han bara in den i den andra gjylfen, så frågade tjejen Varför är den blöt?
Så svarade killen den grät för den fick komma sist


:D:D:D:D:D:D:D



Skämt 2

An arab at the airport: 
-Name? 
-Abdul al Rhazib 
-Sex? 
-Three to five times a week 
-No, no... I mean... male or female? 
-Male, female, sometimes camel! 
-HOLY COW! 
-Yes, cow, sheep, animals in general. 
-But isn't that hostile? 
-Horse style, doggy style, ANY STYLE! 
-Oh deer! 
-No, no... deer run too fast


MADDE???? :D

Nu när jag loggade in här på blogg.se så hade jag fått en kommentar från en tjej som kallar sig Madde :)
Madde finns det på något sett någon möjlighet att prata på nått annat ställe? Jag tycker det är AS COOLT att vi låg på BB samtidigt så därför vore det rätt häftigt att kunna prata lite med dig!
:)
MAdde: Du kan väl skriva ett mejl till min hotmail? [email protected]


Puss & Kram
//

Holländare checkar in min BLOGG :)

Glöm inte klicka på länken i föregående inlägg =)  Garanterar dig snabba pengar.
Gårdagen slutade med 252 unika besökare :)
Sen tycker jag det är extremt kul att Holländare checkar in min blogg :) That is nice;)



I wanna say hello to my friend from Belgium.
Hello ERIK ;)



Nu ska jag sova!



Natti natti
//

Bli medlem idag!

Gör ännu ett inlägg om hur du snabbt kan tjäna pengar!  Registrera dig på länken här nere och du får 20 kr på en gång..  Utbetalning sker när du kommit upp till 200 kr eller mer,vilket du gör väldigt fort och detta kommer komma in på ditt i slutet varje månad!
Så vill du ha SNABBA CASH så bli medlem!
plusikassan.se

Vill du tjäna pengar! :D

Vill du TJÄNA PENGAR på allt du gör på internet!? Jag vart medlem på denna sida jag har länkat på sidan av min blogg idag och jag är redan uppe i 100 kr.
Det är helt GRATIS att bli medlem och du får 20 kr så fort du registrerar dig och varje utbetalning görs så fort du kommit upp i 200 kr. Och utbetalningen sker i slutet av varje månad till ditt konto.!
Så gör som jag, tryck på länken jag har, plus i kassan och registera dig redan idag!
--------------------->

This is for U Esco!

Holländska!
Je bent een grote shit die deel uitmaken waar je nu bent!Leugenaar!

Svenska!
Du är en stor skit som hör hemma där du sitter nu! Lögnhals!

:D:D:D:D:D

Jag bakade en kaka =)

Vart extremt jääävla sötsugen såhär framåt kvällskvisten så jag bestämde mig för att baka en kaka =)
Sååå jag gjorde det och den vart SUPER GOD!!









Puss & Kram
//

144 besökare & 10 kommentarer.

Rubriken säger allt, är det inte lite dåligt? Idag än så länge har jag haft 144 unika besökare men bara 10 kommentarer. Det är ruttet ju =) Kom igen nu allihopa och kommentera påååååååå..
Ni gillar väl kommentarer lika mycket som jag?
Chanelle vakna precis och då la jag henne på golvet på täcken som vanligt. Och vad tror ni hon gör då?

JO , mammas lilla prinsessa vänder sig om och ska hasa sig framåt och dunkar huvudet i golvet :(
Tycker så synd om dom små när dom får så ont och jag som är lite av en hönsmamma blir ju livrädd.
Igår kröp hon in i balkong dörren och slog i huvudet och idag slår hon sig i golvet.

Någon som har något bra tips på hur man kan göra med dom för att dom INTE skall göra såhär?





Hemma igen!

Såå nu är vi hemma igen =)
Tommy vart glad över maten han fick så i belöning fick jag ett paket cigg=) Hahah Inte för att jag behövde någon belöning men vem tackar nej till det?
Man kan ju se på det hela olika, kanske vill han förkorta mitt liv? Haha Nerrå han gjorde det för att vara snäll..
Lillan ligger i sin säng och dricker välling för att sedan somna.. Jag känner min dotter och vet precis vad hon vill ha  ;)
Jag ska också äta kålpudding, älskar farmors mat!! Äldre människor gör oftast den bästa husmanskosten..


Ska väl försöka ta tag i lite städning här hemma också, visserligen damsög jag förut men skulle behöva torka golven också.. Jaja just precis nu är det för VARMT för att städa.

Jag är rädd för åskan men just nu längtar jag efter den så vi kan få lite FRISK luft och slippa det här klibbiga..

Eller vad säger ni?=)


Hörs senare.
Puss & Kram
//

Nu ska jag ta en cykeltur med lillan <3

Brb, kumlaby ett tag :) Tar en cykeltur med lillan. Vi ska hem till Tommy och lämna en låda med kålpudding :) Då blir han glader. Hahaha..


Skriver mer när jag kommer hem.


Puss & kram

//

Fotbolls VM 2010

På söndag är den stora finalen,och laget jag hejjat på hela vägen ut ska spela! :D:D
Jag är så oerhört glad för det...
Sen vart jag glad när Spanien vann mot Tyskland i går för jag tror HOLLAND har större chans att slå dom än vad dom skulle haft mot tyskarna.
JAG SÄGER BARA HEJJA HEJJA HOLLAND!!


Puss & kram
//

Svar på kommentar :)

Fick en kommentar som denna Anonyma ville att jag skulle svara på så då ser jag till att göra det.
Men hedan efter vill jag gärna ha ett namn på personen =)
hej!
gud så söt dotter du har! och hennes namn är unikt och så vackert.
jag har en fråga till dig som jag hoppas att du vill svara på ,
hur gammal är du ?
jag tycker att du ser ut att vara en väldigt ung mamma och jag beundrar unga mammor väldigt mycket.
ha en bra dag D:


Mitt svar till dig :

Tack så hemskt mycket för det fina du skrev om min dotter =)
Jag är 22 år gammal, jag var alltså 21 när jag fick min dotter.
Jag själv tycker inte att jag var så ung men kul att du beundrar unga mammor.
Det gör faktiskt jag också om jag ska vara ärlig.
Du kan besöka min vän FRIDA s blogg om du vill=)
Hon är 21 år och har 2 små söta söner.


Hoppas du vart nöjd över svaret och hoppas du också får en bra dag!
Kram Kram



Morsning korsning! ;)

Sitter här framför Tv:n och datorn.Just nu är det reklam i Våra bästa år så då passar jag på att skriva ett inlägg.
Min älskade dotter tog en rejäl sovmorgon. Fick väcka henne vid 10.30
:D
Torsdag idag, så vad fasen händer? Idag skulle jag ha planerat hur min helg skulle sett ut osv eftersom jag från början skulle festa. Men nu blir det ju inte så längre så jag får väl ta mig ut med lillan senare eller något..
Till er som läser min blogg och inte bor i kumla, flytta ALDIG hit heller.....
Uppdaterar senare, om vad som skall hända skee :D
Puss puss

Rekord & mammas födelsedag!

Slog läsar rekord på min blogg igår. Hade hela 144 läsare när klockan slog 00.00 Jag är rätt nöjd med tanke på att jag gjorde bloggen den 6 juli - 2010 ;P Alltså i förrgår..
Idag är det min MAMMAS födelsedag så GRATTIS till dig mamma <3  43 år blir du idag den 8 Juli :D
Ses & hörs i morgon alla läsare;)



Mamma & Stefans Bröllopsdag!

Herregud, jag hade det i huvudet i morse sen försvann det totalt :O

GRATTIS MAMMA & STEFAN PÅ ERAN BRÖLLOPSDAG IDAG!! <3
3 år går fort ..

Har precis skickat mejl till Kenza.

Kenza är en utav dom stora bloggarna jag läser. Tycker ändå hon skriver bra saker.
Väldigt ung tjej men ändå så framgångsrik.
Hur som helst har jag skrivit ett mejl till henne idag angående lite frågor runt omkring vissa saker.
Vi får väl se om hon svarar, men in och läs hennes blogg vettja ;)
KENZA

Planerar ännu en resa till Holland!

Ja, nu har jag suttit och tittat på resor och vafan jag vill se AMSTERDAM också och inte bara ROTTERDAM.
Så nu funderar jag på och sticka i väg i slutet av September igen. Kanske bara över en helg men spelar roll. Under en helg hinner jag se mycket..
Någon som är sugen på att följa med?
Jag fick ju tack nej till jobbet i Rotterdam btw, och det sööög kan jag tala om.

Vill du ha fler besökare?

Ett tips till er som vill tjäna pengar på era bloggar.. Börja med att se till att ni får fler besökare och bli medlem på bloggtrafik...
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=JennieNyberg
Det är bara att klicka på länken och bli medlem. 100% gratis och jag garanterar er mer trafik!

Puss puss

Karlskrona :O

Kom precis hem efter en promenad med lillan.. Självklart fick hon smaka glass också..
Träffade Karin & Johan ute på torget också så det blir nog att dra till dom och grilla senare...
:)
Nu är det såhär att jag sett bild på KARLSKRONA uppifrån. Oh loord säger jag bara.. Hur kan man bo sådär, tänk om det kommer en flodvåg dåå dööör vi ju??? :O  Hahahha Om ni hör att det varit storm eller något liknande när jag är där borta och jag dött så vet ni redan nu varför. Floden kom och tog med sig hela ÖN.. Ahh helt seriöst alltså.. Det är ju bara en liten Ö.. Hahahahhaha
:)
Well well, we will see...

Detta är alltså KARLSKRONA!

HAHAHAHA ;)

Dagens skämt!
- Vad är skillnaden på en polsk hora och en pizza?
På pizzan kan man välja bort svampen!

Vad är en morgon utan VÅRA BÄSTA ÅR :D

Har precis varit ute och tagit en morgon cigg, och fyy faaan vad varmt det var :O
Chanelle har inte sovit så bra i natt som hon brukar. Hon vaknade första gången vid kl 02, sen somnade hon om någon gång vid 3. Men sen vaknade hon igen klockan 7 i morse och då gav jag henne en flaska välling :)
Sitter och glor på våra bästa år och försöker tänka på vad man kan hitta på idag.?
Tycker verkligen synd om alla små barn när det är sån här värme.
Och för er som inte vet, jag ställer klockan varje morgon för att INTE miss våra bästa år.
Serien är för jävla seg men har kollat på den sen jag var liten..
När det har slutat ska jag väl försöka ta mig ut en stund innan den värsta värmen kommer, eller ska man avvakta till i kväll? Aja dagen får utvisa vad som skall hända ske. :D
Puss på er. ;)

Natt inlägg!

Ja, det vart visst inte att lägga sig i tid som jag hade planerat. Men nu måste jag snart hoppa i säng.
Har precis klivit ur duschen, kände mig extremt smutsig så bara tanken av att gå och lägga mig så i min säng fick mig att må illa.  Visserligen duschade jag igår men men, hatar att känna mig smutsig. Ren panik får jag.
Hade 54 unika besökare idag, roligt roligt.. Hoppas ni kommer fortsätta läsa min blogg.. =)
Vet inte vad som händer i morgon, men om det inte är allt för varmt så ska vi ut och promenera iaf..
Natti natti

Kan du läsa detta? ;)

Mnänisnakshjnräan
kan lsäa oedrn i vlkien odnrig som hlset, det ednavkitgia är att
den fsötra och stsia btkosaevn stetir på rtät palts.Rsteen kan vraa hluler
om bluler och du kan ädnå lsäa det unta ngåraporlbem. Hägtfit va?Och
jag som altild ttort......attsvata rtät viart vitgkit!...
Sitter just nu och kollar fotboll=)
HOLLAND - URUGAY
Och Holland leder självklart :D
3-1 står det just nu och kan ju garantera att mitt superlag vinner  :D
Natti natti :D
Uppdatering!
HOLLAND VANN MED 3-2 :D:D:D

Men KUL, ännu en helg förstöööörd!

Fan alltså, jag hade ju planerat att gå ut och hitta på nått den här helgen eftersom min mamma erbjöd sig att ta Chanelle. Meningen var att jag skulle gått ut förra helgen men då skulle dom dra och tälta.
Sen på söndagen får jag reda på att dom aldrig drog iväg. Då hade dom ju faktiskt kunnat tagit lillan, men dom hörde inte av sig angående det.
Så jag planerade denna helg istället men då fick jag nyss reda på att dom ska dra i väg denna helg i stället.
Jag som ÄNTLIGEN skulle gå ut och roa mig..
Jag känner ju verkligen att det behövs med tanke på mitt mående just nu..
Aja skitsamma, Den 24 Juli åker jag & lillan till Karlskrona iaf. Ska bli så otroligt skönt att bara komma bort från denna håla.. Och jag kommer varken svara i telefonen eller på sms när jag är där.
Är det semester så är det..
Adjö

Frida, du är en ängel!

Aww hur söt är inte min söta vän FRIDA då?

Hon fixade denna söta design fast hon inte hade PS.  Tack Frida du är ju bara en för underbar ängel =)
Tycker ni ska checka in hennes fantastiska blogg där hon också skriver om hennes vardag tillsammans med hennes 2 bedårande söner William & Anton <3


Visst är hon duktig?!!
Jag vart supernöjd :D

Tack ännu en gång gumman..


Långtråkiga dagar.

Har inte mått så bra dom sista dagarna, och jag kan inte sätta fingret på vad det är som tynger ner mig heller.
Den enda som får mig att le är Chanelle, men så fort hon har somnat så känner jag mig ensam och orolig. Det fattas något i våra liv. Vi behöver något som lyfter upp oss.. Jag menar, på sommaren ska man väl ändå vara glad?
Eller har jag fel?
Hur som helst tycker jag detta är konstigt. Det var länge sen jag kände såhär...
Att bo i denna håla som vi gör också gör ju inte saken bättre.. Vad händer här liksom? INTE ett jäääävla skit.
Tråk tråk tråk hela dagarna....
Nej det känns som jag bara vill ligga i sängen och dra täcket över huvudet faktiskt...
Ingenting vart bättre när lilla Esco ringde från Holland och berättade att han satt på kåken igen och att han var på rymmen när jag var hos honom i Holland. Helt sjukt..Men på något sätt kände jag det på mig när jag åkte, alltså att något inte stod rätt till..Så min magkänsla är något att lita på det..
Sen så har Chanelle´s cp till pappa hört av sig nu också.Var bara 6 månader sen han jag hörde något sen sist.
Och svinet frågade hur jag mår? Men herregud Mohammed, du ska fråga hur din dotter mår och inte hur jag mår. Men nej nej, inte en enda fråga om hur hans dotter mår..
Och ni som inte hängt med i dom här svängarna vet ju inte riktigt varför jag är ensam med henne men detta är en anledning..

Han bryr sig helt enkelt inte. Han bryr sig om mig, men inte om sin dotter. Och jag tycker inte att han behöver höra av sig till mig om han inte vill veta något om henne.

Har jag fel??
Aja hur som helst så var det extremt skönt att skriva av sig lite nu.. =) Bara det lättade lite. Så jag får väl fortsätta skriva lite tankar osv.
Ha en bra dag allesammans...
Puss & Kram

Chanelle Jennie Teresia Nyberg

Min dotter, mitt allt & min hjälte!
Förstår inte vart tiden tar vägen. Känns som hon låg i magen för bara några få månader sen.
Idag är min lilla prinsessa 10 månader, 6 tänder rikare men fortfarande lika snäll & glad. <3
Jag älskar henne något så otroligt mycket !




Ny blogg ännu en gång!

Men denna gång blir det på riktigt, den ska vara olåst och alla ska ha rätt till att läsa den.!
Men kan redan nu skriva att Anonyma kommentarer försvinner på momangen..
God tar inte fega råttor som tror dom kan kommentera hur som helst.
Jag kommer även inte skriva ut allt som händer och sker, för då får ni för mycket att snacka om..
Och folk som snackar om en liv fast ni kanske vet 5% av det och sen hittar på resten själva ni behöver inte heller läsa min blogg. En dag kommer det fram vilka ni är ändå så.. Och jag vet att många i just den här hålan KUMLA har svårt för att hålla sig till sanningen och stå för det dom gör..
Nu ska jag förklara namnet rumpnissarnas: Detta blir ju en blogg om mig & min dotter men den kommer också handla om andra. Och eftersom jag då inte bara skriver om mig själv så vart det just namnet rumpnissarnas..
Du vill jag veta om någon är bra på design??
Skulle vilja ha lite somrig design:)
Hur som helst, 1 inlägg om dagen, miiinst.
Och ibland kan det hända att bloggen kommer vara provocerande men jag skriver bara ärligt och står för vad jag tycker och tänker.Så klarar du inte av att läsa det.. Läs det då inte..
See yaaa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
http://rumpnissarnas.webblogg.se/