You are so Busted :)

Sådär ja,efter att ha fått hjälp med lite snokande och letande på Facebook så vet jag / vi nu vem en av er det är som kommenterade igår är :) Det är ju moget att vara 26 år? och inte kunna stå upp för sig på det viset! HAHAHAHA
Så skrattretande..
Här kommer nu bevisen på stavning tagna från dennes facebook & så kopiera jag kommentarer.
Titta noga så får ni se att det måste vara samma person! :)


Facebook:Tack till er alla som har grattat mej:) hoppas ni oxå har haft en bra dag och ta hand om er♥ *Stor kram *

O va är de för fel på han vi inte talar om? hahah.

TAck aa de har ja :) kram


Kommentarerna:

Vi är 2 st som skriver men de har inte med saken att göra om vi är de.. vi har inget imot dej för vi känner inte dej,men de är fel att skriva att ta de öga mot öga o sen skriva själv.. om de är vissa som kanske har fått missfall så de deras sak. dom kan tala för sej själva.. Ja monica tycker bara att de är synd att du som mamma bidrar till internet mobbning sånt som vi andra mammor jobbar imot :( o ja har läst igenom de ja skrev först o de ska stå ett ? tecken bakom straffbart.. så va ett gott föredöme istället strunta i va andra gör i sina liv.. Ps,om hon nu skriver saker om sej själv så ta bort henne från fb då.


Så du menar att bara du ska kolla upp allas ip adresser för att dom inte håller med? o titta hur du själv skriver... du känner inte mej o ja har ingen aning om vad du är.. ja är en bloggläsare som läser precis de ni bloggare vill... samma sak som på fb tyvärr...
tycker bara att du ska ta de öga mot öga precis de du själv säger..

Hej du får förlåt mej ,men du sitter och skriver om hur saker och ting ska gå till.
Att folk ska ta de med varandra och inte sitta och skriva ut de på facebook.
Men? Är de då bättre att sitta och skriva ut såna här saker på din Blogg? om du nu har problem med vissa som skriver att dom vill ha cigg osv varför då inte ta de med dom? Och de du gör just nu är att du går till personangrepp för att ja antar att personen i fråga vet att de är hon du menar.. Straffbart! 
Och ja kan tala om för dej att de finns nåt som heter graviditetsdepression? Så tänk dej för innan du talar...


Som ni nu ser så har jag alltså kopierat och strykit under alla likheter.
Denna person skriver alltså De istället för det, O istället och, Mej & dej istället för mig och dig och ja istället för jag!
Den här personen är också en nära vän till personen jag hade skrivit om igår vilket jag förstod redan igår.
Tycker bara att det är grymt omoget och man kommer alltid på saker & ting! Det är bra att veta att du inte kunde stå för dina åsikter och var tvungen att låtsas vara någon annan. HAHAH herregud!
Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
http://rumpnissarnas.webblogg.se/