Vilket liv ni har!

Gårdagen på min blogg var riktigt tröttsam.


Jag skrev 1 inlägg som var lite negativt och ska genast skrivas massa skit & snackas runt i den här hålan!  Men herregud, när jag annars skriver positiva saker, då kommenterar ni inte!
Mycket lustigt.


Nu hade jag en liten åsikt kring 1 människa & alla ska som vanligt förstoras upp och det ska gnällas.
Men som sagt, att jag fick omogna kommentarer kring det inlägget rör mig inte i ryggen.
Det som stör mig är att ni inte vågar stå för vilka ni är nu när ni ändå vet vem jag är.


Fegisar, ynkryggar och äckliga råttor är namnet för er!


Men men, sånna människor ni vill jag ändå inte ha i mitt liv och är rätt happy över att Nina berättade att det var 2 som brukar prata med mig med. Ett ganska stort tecken på falskhet!
Är också rätt glad över att ni genast kunde relatera mitt inlägg till en person vilket betyder att ni delar min åsikt på något vis. Ganska logiskt eftersom jag känner fler som är gravida en just 1 person. Men ni fattade vem jag menade alltså tycker ni som jag :)


Synd för den här tjejen som har så falska människor runt sig som går & tycker såhär men ändå umgås med henne!!


Sen vill jag även skriver till just tjejen det handla om!
Okey, jag kanske tog i när jag skrev " Adoptera bort barnet istället " ! Men, du har själv gjort så folk tycker det här om dig! Du har själv skrivit allt öppet på din facebook så att folk snackar måste du visa förståelse för med tanke på att du skrivit som du skrivit!  Visst, jag klankar inte ner på dig för att du mår dåligt, det kan vi alla göra. Men när du skriver allt öppet så blir det hysteri! Måste alla veta allt om dig? Din depression hade du kunnat behållt för dina närmaste. Att skriva ut på facebook att man ångrar att man behållt ett barn är inte direkt smart!
Kanske var det uppmärksamhet du ville ha? Ja i så fall har du ju fått det ....


Jag hoppas bara för din & barnets skull att du får en annan känsla när barnet väl är ute! För kom ihåg att det här barnet inte hade något att säga till om själv, utan DU valde att sätta henne till världen!
Men jag önskar dig lycka till med allt och jag hoppas också att du ska få må bättre... Men för din egen skull.Skriv inte sådana konstiga saker om ditt barn helt öppet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
http://rumpnissarnas.webblogg.se/