Min blogg!Hejsan!
Skrev ett inlägg med rubriken " angående facebook " och fick då en massa sura kommentarer. Det jag inte förstår är att min blogg är annars en väldigt positiv blogg, skriver sällan negativa saker men då är det ingen som kommenterar! Men så fort man skriver ett negativt inlägg blir det " krig " och massa onödiga sura miner!
Det jag skrev i mitt inlägg är min åsikt så varför har människor inget bättre för sig än att kommentera massa omogna saker.? Ni får kalla mig omogen för de inläggen, I don´t give a fuck.. Men dom som är omognast är ni som som endast klickar in på min blogg efter att ha fått ett telefonsamtal hit & dit.

Ni skriver att jag ska ta vissa saker personligen med en person. Att inte ni tar eran såkallade kritik & tar med mig personligen då? Lite dubbelmoral från vissa anser ju jag!
Min blogg är min blogg! Alltså min egna hemsida! Där väljer jag vad som ska skrivas & inte!  Tål ni inte det som skrivs så råder jag er till att inte läsa..Som sagt så tänker jag fortsätta vara positiv i mina inlägg men kan även säga att nån gång kommer det negativa saker som man vill få ur sig också... Ni ger mig kritik säger ni, att ni kanske inte då tar reda på mer fakta gällande till varför  jag skriver vissa saker i stället för att klanka ner på mig!
Well well, Im done with this shit!

Jag har bättre saker för mig men nu har jag förklarat mig yttligare en gång.:)
Men jag tackar & bockar för lite extra läsare, lite plus i kassan vart det..


Puss & kram


Kommentarer
Postat av: Pian

Åh vilken liten sötnos! :)

2010-11-30 @ 03:21:46
URL: http://ruweni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
http://rumpnissarnas.webblogg.se/