MEN GEE ER!

Efterblivna människor det finns alltså! DU ANNA, varför skulle jag bry mig om du känner människan! i fråga?! Jag har inte nämnt namn överhuvudtaget! Sen att ni alla tar för givet att vi syftar på samma person är en storfråga!
Och är det inte dags att lägga ner nu?? Var ett par dagar sen detta skrevs och om ni inte läser min blogg för övrigt och dom andra inläggen så behöver ni inte kommentera överhuvudtaget!
Kanske är dags att läsa det andra också då jag skrev i ett inlägg att det kanske var & ta i från min sida när jag skrev att jag tyckte hon skulle adoptera bort barnet, men sånt läser ni inte?!
Jag skrev även att jag hoppas att den här tjejen ska få må bättre snart så hon & barnet får det bra! Det läser ni inte heller!! Ni läser alla negativa saker och lägger ner energi på det, sen att man skriver yttligare ett inlägg det bryr ni er inte om!
Ni får prata om hur jag tar hand om min dotter hur mycket ni vill, men det har ni ju tyvärr ingen aning om! Därimot har jag lysande rapporter från BVC,dagmamma , vänner och familj :)
Så yttra er hur mycket ni vill, men jag & min dotter har det bra!
Och ett tips, ska ni kommentera så läs alla inlägg innan ni yttrar er!
Blir rättvisast så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
http://rumpnissarnas.webblogg.se/