Vi är i Karlskoga! <3

Jag & lillan sitter nu hemma hos älskling i karlskoga.. Vi kom i måndags och är fortfarande kvar! Ozzy är på jobbet & jag ska ta tag i gårdagens disk & sen göra mig i ordning för att sen åka till USÖ med lillan. Hon ska nämligen till ögondoktorn idag! Efter vi har varit där ska vi åka tillbaka hit..

Jag är lycklig,  jag är förälskad i min Ozzy.. Men när man har blivit sårad förut så går man runt och är orolig hela tiden för att det ska bli så igen.. Jag är rädd för att blir sårad igen.. Speciellt när jag är så lycklig.. Jag är rädd för att hamna i sorg igen.. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det inte ska bli så.. Men man vet ju aldrig.. jag får höra flera gåänger om dagen om hur mycket han tycker om mig osv, men samtidigt ät jag rädd för att han en dag ska säga att han inte känner något längre.. Vad gör jag då?? :( Nu är allt nytt & det hör väl till att vara lite orolig. Konstigt vore det väl annars? Eller??

Hur som helt får jag ta vara på den underbara fina tid jag får tillsammans med han  & lillan nu.. Och försöka att inte oroa mig för mycket..


Ozzy, tack för att du finns i vårat liv älskling!! Jag tycker om dig sååååå mycket! <3<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Var med i dagens blogg om du känner för det :D

2010-08-25 @ 12:04:55
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: sara

Hej. Jag är med och tävlar på nelly.com Var med du också! Gå in och kika på mitt bidrag, skriv vad du tycker och sedan finns det en länk till tävlingen :)

http://sshm.blogg.se/2010/august/back-to-school-work-outfit.html#comment

2010-08-25 @ 12:14:22
URL: http://sshm.blogg.se/
Postat av: Cissi

Hellu! Allt bra? :)

2010-08-25 @ 12:26:02
URL: http://ceciliav.se
Postat av: Andrea

Hej, allt bra med dej idag? :)

2010-08-25 @ 12:28:52
URL: http://onlyandy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
http://rumpnissarnas.webblogg.se/