Att acceptera!

Jaa, igår så mådde jag verkligen PISS dåligt.. Jag vet inte hur mycket mer jag orkar. Jag ville inte prata med nån om varför jag mådde dåligt heller eftersom det handlar om mitt såkallade " privatliv ". Vill fortfarande inte berätta vad det handlar om men hur mycket ska man egentligen acceptera? Jag kan inte acceptera att det står att du är ****** längre. Har vi ett ********** så har vi så varför ska du dölja det? Helt seriöst så kan jag inte acceptera det!!

Första snön den 22;a Okt.!

Jahaa, kul eller inte?? Första snön ligger nu vit på marken och jag äger inte ens ett par riktiga vinterskor? Jag behöver verkligen dra arslet ut vagnen & fixa det genast annars kommer ju lilla jag frysa sönder min små fötter nu i vinter.. Och det vill jag ju inte :)
Har nyss varit & lämnat lillan hos dagmamman, ska fixa i ordning massa i hemmet för idag drar jag & lillan till Karlskoga. Har ju inte varit där på 2 veckor nu så det ska bli intressant att komma dit..
Har inte så mycket att säga förutom att det är NU eller ALDRIG! Maybe this is the end or just the beginning!

Nagel fix!

Målade naglarna nu såhär på kvällskvisten. :) Fransk manikyr fick det bli.

Vad tycks? ;)

Nemen se här:) Ny design, SNYGG vaaaaa?? ;) Jag är iaf super nöjd över vad min vän FRIDA gjort för mig & min blogg :) Tack gumman <3

Rödvins sås?!

Hejsan svejsan. Var ute & handla förut, jag har varit sååå grymt sugen på rödvinsås ett tag nu och jag är alldeles för lat för att göra egen när jag är ensam liksom. Så jag köpte den från Jensen´s..
Är det någon av er som testat den & vet om den är god eller inte?

Kalas igår =)



Igår var det min PAPPAS födelsedag, han blev 44 år gammal =) & nu är det ju såhär att vad köper man till en 44 åring? Den frågan stallde jag mig ett antal gånger igår så det blev att jag köpte en ram och lite pyssel. Så det blev en liten hemmagjord pysslig sak till far min. Men människor brukar ju uppskatta när man lagt ner tid på att göra saker? Eller var det bara förr??
Hur som helst som kom pappa & hämta mig & lillan vad 16.45. Sen blev det tårta och kaffe.. Nått som var kul när jag kom dit var att syrrans pojkvän & pappa tyckte jag hade gått ner massa i vikt. Asså en sån kommentar gör så jävla mycket.. Man kämpar & kämpar så när människor som inte sett än på ett tag har hur sig " Men gud vad du har gått ner i vikt " då blir man HAPPY HAPPY HAPPY! :D




Detta är alltså då presenten jag gjorde, vet att mina fyror ser ut som Y:n men det gör bara hela helheten lite mer charmigt!



Rött eller inte?

Jag har personligen blivit väldigt för RÖDA LÄPPAR!! Tycker det är vackert nu till hösten. Men jag antar att det finns olika åsikter kring just RÖTT!!
Så min fråga till er läsare, RÖDA LÄPPAR, Hot or not?

Tacksam för svar =)





Bilder = my life!<3










Mitt älskade barn!

Chanelle, mitt älskade barn, min ängel & min hjälte ligger nu och sover en sväng. Öroninflammation och 39 graders feber :( Tycker så synd om dig mitt lilla vackra barn. Att se sitt barn vara sjukt är fruktansvärt, man känner verkligen med dom stackars små barnen. Det värsta är när dom inte kan prata och tala om vad som är värst.
Febern kom så plötsligt, märkte att hon var lika varm som en stekpanna när jag skulle ta ett bad med henne.
Tog tempen och det visade sig att febern var relativt hög så badet f år vi ta en annan dag..
Men ska det vara såhär? Ska ett liten barn på 1 år redan ha haft öroninflammation 4 gånger? :(
Någon mer som har haft så?
Ne nu ska jag titta till mitt vackra hjärtegull! <3



Rubrik??

Har inte så mycket att säga`?! Denna helg har jag tillbringat hemma i Kumla. Första gången på huuuuuur länge som helst. Brukar ju vara hemma hos älsk i Karlskoga annars. Men men =)
Ingen händelserik helg direkt. Inga pussar & kramar & inget mys :(  Saknar att vi ligga & hålla om min karl faktiskt.
Men men, det kommer när det kommer. Bra att vara i från varandra lite längre än vanligt kanske. vad vet jag. Bara det att jag kommer sakna ihjääääl mig tills vi ses igen!! <3
Kärlek till dig O! <3





Dags att dra! :)

Neee nu min kära läsare ska jag knalla i väg för att hämta lillan hos dagmamman =) Sen ska jag ta med henne till vårdcentralen för att kolla upp hennes små öron ännu en gång.  Så synd om min lilla plutta. 14 månader och har redan haft öroninflammation 3 gånger. Herregud säger jag bara..  Hoppas på att hon inte ska ha det nu också men dom tecken hon visar själv så verkar det inte bättre :(

Mee LIKE!!



SAKNAR DIG ÖZENC!

Frukost!

Hejsan, kom just hem efter att ha lämnat lillan hos dagmamman. :) Egentligen skulle hon vara ledig idag men hon skulle träffa vikarien som hon kommer vara hos om Päivi skulle bli sjuk eller liknande.  Det tycker jag är bra, för barnen måste ju få träffa dom också...  Jaja hur som helst ska jag snart sätta i gång med städningen & tvätten.. Men innan det blire frukost..
Och förlåt för det inte vart några bilder på kakorna i går, men batterierna i kameran tog slut..
Så himla typiskt.  Men men, inte mycket att göra åt..

??

Finns inte så mycket mer att säga eller göra faktiskt.
Nu släcker jag lampan, tack & godnatt

Baka!

Sådär ja, nu ska här bakas. =) Har bestämt mig för att baka 2 sorters kakor.
Och det blir Syltrutor & Vaniljhorn!

Lägger upp bilder från bakningen sen =)

Men lägger upp en lånad sålänge.



Min Ängel! <3



CHANELLE <3



Måste inhandlas!

Min lilla önskelista!
Allt i från H&M



Jackan/Kappan är ett MÅSTE! :))



Hösten!

Är det bara jag som gillar hösten? Alla dessa vackra färger och den friska luften? Jag ÄLSKAR hösten. Visst att det är kallt ute, men samtidigt så går det nog inte att andas in friskare luft en just denna.  Sen när man tittar ut så har Sverige fått en färg klick liksom. Den är inte bara grön eller vit utan det finns 100 olika vackra färger ute..

Me like alot <3



Bilden är tagen igår!

Städa?!

Ja nu är jag hemma, och jag ska inte hämta lillan hos dagmammans förns kl 14.00 så då kanske man ska passa på & städa och poppa musik medans? Eller?  Vi försov oss i morse, lite pinsamt att bli väckt av dagmamman. Haha. Jaja sånt som händer. Detta med att jag ska upp & passa tider är ju nytt för mig med nu när man varit hemma i över 1 år. Bara man ser till att det inte blir en vana att trycka bort alarmet från telefonen så ska nog detta går bra!  :)
Tycker btw ni som läser bloggen är dåliga på att KOMMENTERA!!:)
Ändring på det tack :)



Höstpromenad med lillan!

Fick nog av att sitta inne förut så jag tog på lillan kläder & gick ut på en SKÖÖÖN promenad. Och denna gång tog jag med mig kameran så nu får ni ÄNTLIGEN lite bilder! :)
Tog ca 30 bilder idag, lägger upp mer fina höstbilder senare ;)

Inställt. :/

Chacha bloggen!;)
Är lite smått irriterad & besviken just nu. Nu undrar ni ju självklart "varför då??"
Här får ni svaret:
Det första som hände var att jag skulle börja plugga idag. Jag skulle alltså ha min första lektion idag kl 11.00, går upp tidigare än vanligt för att hinna göra mig i ordning & lillan.  Går till dagmamman och lämnar lillan sen vidare till skolan. Väl framme i skolan så säger läraren att " Nej , men denna bok är för lätt för dig så du får gå den andra engelska kursen "  JAHAAA , tänker ju jag.. Då har jag alltså tagit mig hit i onödan. :/ Surt faktiskt..
Det andra är:
Att jag skulle på anställningsintervju i morgon kl 14.00 men dom ringde nyss & sa att hon som håller i dom har blivit sjuk, så nu ska jag inte dit förens om 2 veckor.. Hur surt är inte det på en skala då??
Hatar när saker ändras som man sett fram emot, håller ni inte med?

Well well,  sitter här nu och svälter känns det som.. Länge sen jag kände denna hungerkänsla faktiskt så det är nog dags att börja med maten nu.. =)
Nu har jag iaf lämnat in schemat för hur lillan ska gå hos dagmamman :))
Skönt att jag bestämmer tiderna nu när hon får gå heltid när jag ska plugga =)

Bra skit!

Vad är ett bra förhållande?

Det går inte att säga rakt ut vad som är ett bra förhållande för det är olika från person till person. Däremot kan man ta fram ett svar från sina egna erfarenheter och åsikter och det är det jag tänkte göra nu.

Trygghet
Det allra viktigaste i ett förhållande är enligt mig trygghet. Man ska känna sig trygg med den man är med. Känner man sig hela tiden osäker när man är med sin partner blir förhållandet bara sämre och sämre och tillslut orkar man inte längre. Trygghet kan vara något så enkelt som att luta sitt huvud mot sin partners axel eller bara hålla varandra i handen. Trygghet är när oron i magen är borta och man bara kan slappna av och mår bra. Trygghet handlar även mycket om tillit. Litar man inte på sin partner är man inte trygg.

Tillit
Det är väldigt viktigt att lita på sin partner. Går man runt och oroar sig hela tiden över vad sin partner gör och tycker mår man bara dåligt tillslut. Lita på honom/henne, berätta vad du tycker och fråga även vad hon/han tycker. Man ska vara ärliga mot varandra. Även personliga saker är viktigt att ta upp i ett förhållande. Slog din pappa dig när du var liten, så berätta det. Det är skönt att prata av sig med någon man verkligen tycker om. I ett förhållande är det otroligt viktigt att man litar på varandra.

Sex
Självklart är sex en viktig sak för att förhållandet ska fungera bra. Man kan inte bara lära känna en person genom att prata med den. Att ha sex ökar tilliten mellan varandra. Visst, det finns väldigt många människor som inte har sex eller väntar med att ha det. Jag däremot tycker att sex är viktigt i ett förhållande eftersom man lär känna varandras kroppar bättre.

Bråk och tjafs
Alla bråkar ibland och det måste man få göra. Tycker man annorlunda än vad sin partner gör är det bara att säga det. Bråk går att reda ut och de allra flesta gångerna är det över på bara några timmar. Innan man börjar bråka ska man dock stanna upp och tänka efter om det är värt att bråka eller om allting går att lösa på andra sätt. Handlar det om städning eller vem som ska åka och handla behöver man inte förstora upp allting, men handlar det om otrohet ska man självklart ställa sin partner mot väggen. Enligt mig är kärleken död om det förekommer otrohet i förhållandet.

Respekt
I ett förhållande måste man visa varandra respekt. Man ska inte tvinga sin partner att ändra på sig bara för att man tycker annorlunda själv. Var den du är, och låt också den du älskar vara det. Trots att man är olika varandra betyder inte det att förhållandet är dåligt.

Privatliv
Var inte för jobbig! I början av förhållandet kan det hända att tjejen blir upprörd om hon inte får ett sms av sin pojkvän varje timme. I detta fall är det tjejen som har fel. Var inte för jobbig mot varandra utan låt din pojkvän/flickvän ha ett privatliv. Alla måste få träffa sina vänner eller familj ibland utan att ha sin partner med sig. Att ringa en gång i kvarten är bara onödigt, och detta handlar verkligen om tillit. Lita på din partner när han/hon säger vart han/hon ska. Bli inte misstänksam när han säger "jag ska ut och käka med grabbarna" för han talar sanning, tro mig.

Ha kul och träffa andra
Det är viktigt att ha kul tillsammans. Dra med dig flickvännen till dina vänner, eller dra med dig pojkvännen hem till din familj. Man kan inte bara vara med varandra när man har ett förhållande utan det är viktigt att träffa andra också. Ha kul tillsammans, åk på utflykter, gå på tivoli, man får bara barnslig! Även när det handlar om detta gäller det att respektera varandra. Har din partner ingen lust att äta hos dina föräldrar en kväll, så acceptera det. Det behöver inte handla om att hon/han inte gillar dom.


Ja, vad som är nyckeln till ett riktigt bra förhållande är det nog ingen som vet men detta var några saker som enligt mig är viktigt. Ingen människa är perfekt och som sagt så bråkar alla. Det betyder inte att förhållandet är dåligt utan ibland måste man faktiskt tjafsa. Tänk på att visa varandra trygghet och respekt och stöt inte bort din flickvän för att hon är tjurig en kväll, det handlar inte om dig!


Lillan:)

Sitter här hemma, ska strax knalla i väg för att hämta min älskade dotter som är hos sin dagmamma. Inskolningar går verkligen kanon bra!!! :D Det gillar vi!
Sen ska vi hem och packa ner lite saker eftersom vi åker till älsklingen i morgon.. Jag har verkligen velat att det ska bli fredag ända sen jag åkte i från honom. ;P
Hahaha
Men men, så är det när man är kär & galen <3

Längtan!!

Åhh guuud så jag längtar till det blir fredag nu!! Då ska jag & lillan åka till älsklingen i Karlskoga.. Så våran helg kommer vi tillbringa där =) Massa mys <3 Eventuellt kanske hans son kommer på lördagen så jag har köpt lite saker till honom ifall han kommer =)
Kom precis hem efter en skön eftermiddags promenix med lillan.. Nu ska jag bara ta det lugnt för det känns som att det varit fart & fläng heeela dagen...
Kanske borde äta också, inte hunnit gjort det än :O

Ett stoooort TACK! <3

Änglar finns verkligen, jag är så otroligt glad & tacksam över din hjälp! Du vet vem du är och du lyfte en STOR sten från mitt hjärta! Jag älskar dig! <3




Uppe med tuppen!

Sitter här med lillan & glor på barnprogram & tar mig en kopp kaffe :)
Ska snart klä på henne för att sedan gå i väg med henne till dagmamman..
Annars händer det inte så mycket idag vad jag vet än, ska storstäda senare så det ät fint när jag kommer när vi åker på fredag.. Det värsta jag vet är att komma hem till ett hem när man varit bortrest & det ser ut som ett helvete..
Nej tack, rent & snyggt ska det vara..
Btw så har jag namnsdag idag =)

Namnsdag idag!

Grattis till Alla Jennie/Jenny & Jennifer IDAG!!

En blomma till alla oss =)




Fullt upp dagarna ut!

Jajemen, fast jag inte har ett jobb eller en utbildning att gå till på dagarna så har jag ändå fullt upp hela dagarna..
Söker massa jobb, skolar in dottern min & planerar vad jag ska läsa till medans jag söker jobben..
Skulle det ske att jag skulle få ett jobb, får jag skjuta upp pluggandet tills senare. För först & främst vill jag ha ett JOBB där jag kan tjäna mina egna pengar & känna att jag kan hjälpa till & bidra att försörja familjen..
Än så länge bor jag kvar i Kumla med min dotter, men i framtiden kanske vi flyttar till Karlskoga och då blir det inte bara hon & jag utan 2 till. Och en god ekonomi krävs för att kunna försörja 4 personer.
Älsklingen har sitt jobb, så där kommer pengarna in som dom ska.. Men jag tänker inte flytta ihop eller bli sambo med någon så länge jag inte har egen ekonomi.. Visserligen skulle jag få ut ca 12500 varje månad om jag bara pluggade och det skulle räcka gott & väl ett bra tag men jag vill ändå ha ett jobb..
Är det någon som läser min blogg som vet nått jobb?? Någon som har en förälder/ släkt som behöver anställa en glad & sprallig tjej`??
Hör gärna av er till mig då !!
Jag tror helt ärligt jag skulle klara av vilket jobb som helst, jag är ingen dum eller osmart brud direkt..
Snälla snälla, jag ber till & med till gud om ett jobb!!
Ni kära läsare kan väl vara så gulliga och kommentera om ni hör något.. ??
Ni skulle självklart få en tack gåva i från mig.. :)
Puss & kram och tack på förhand! <3

Ge mig ett jobb"!!

Åhh jag vill ha ett jobb, en rutin. Jag vill ha något att gå till varje dag..
Har sökt massa jobb idag så nu är det bara att hålla tummarna på att jag ska få något också..
Och en sak till, pallar inte mycket mer när det gäller dig.. !
Hörs & ses.
Over and out.. Godnatt!

Livet känns ju si & sådär nu va!

Ja ibland är livet pest & pina.. Känns som allt går emot mig just nu..
Tur jag har min älskade dotter som jag älskar som mest av allt!! <3

Jag tycker jag gör allt för alla andra men får oftast inte tt skir tillbaka heller. Men det är slut på det nu..
Så som ni behandlar mig ska jag behandla er..


Sitter hos frida nu, har gråtit ett par tårar men ska väl snart gå hem med lillan.. Idag tänker jag faktiskt inte svara i telefonen eller nått.. Jag orkar inte prata med nån just nu!

Idag ska jag bara tänka på hur jag vill ha det med allt.. Jag ger & ger sen händer inget mer..
Jaja, nu har jag rensat lite iaf...


Hej då!


RSS 2.0
http://rumpnissarnas.webblogg.se/